هیپنوتیزم درمانی
هیپنوتیزم درمانی
از زمان های بسیار دور، بشر ایجاد خلسه و خواص حالت های هیپنوتیزمی را به خوبی می شناخته و در موارد متعددی از کارهای جاودگری و درمانی شمن ها گرفته تا برقراری ارتباط با خدایان (مانند هاتفان معبد دلفی در یونان باستان) و مناسک مذهبی در ادیان گوناگون (مثل مدیتیشن و مراقبه در بودائیان و یا مناسک نماز و نیایش در مسلمانان) ردپای هیپنوتیزم را می توان پیدا کرد.
متأسفانه نام هیپنوتیزم با خرافات و یا سوگیری های متعددی مواجه گردیده است بصورتی که اغلب اوقات بجای اینکه بخواهیم توضیح دهیم که هیپنوتیزم چیست، مجبور می شویم که ابتدا توضیح بدهیم که هیپنوتیزم چه چیزی نیست!!
هیپنوتیزم نه خواب مغناتیسی است و نه جادو !همچنین هیچ ارتباطی هم با مسایل ماورای طبیعی ندارد.در واقع هیپنوتیزم حالتی از هوشیاری است که در آن فرد به شدت متمرکز و یا مجذوب (Absorption) مسأله یا چیزی شده و لذا از محیط اطراف خودش تا حدود زیادی انقطاع (Dissociation) یافته و در این حالت بصورت معمول فرد تلقین پذیرتر (suggestible) نیز می گردد.
مثلاً هنگامی که شما در حال تماشای یک فیلم هستید و انچنان مجذوب آن شده اید که جمله ی مادرتان را که شما را صدا می زند را نمی شنوید،در اینجا هیپنوتیزم رخ داده است. یا به عنوان مثال زمانی که در حال رانندگی هستید و چنان در افکار خود غوطه ور شده اید که اصلا متوجه نشدید که از چه راهی و چگونه به مقصد رسیدید، در واقع هیپنوتیزم در جریان بوده است به همین سادگی.
پس هیپنوتیزم حالتی است که بطور معمول، در زندگی روزمره ما جریان دارد بدون اینکه متوجه آن باشیم. خب سؤال این است که این هیپنوتیزم چه خواصی دارد و چه ربطی به دندان پزشکی پیدا می کند؟ پاسخ را باز هم با یک مثال برای شما شرح می دهم. فرض کنید فردی را که بسیار نسبت به دندانپزشکی و اعمال آن ترس و استرس و یا به عبارتی فوبیا (Phobia) دارد. حال اگر بتوان کاری کرد که این فرد بر روی صندلی دندانپزشکی عمیقاً حواسش را به امر دیگری بدهد (مثلاً سفر در جنگل ها یا قدم زدن در کنار دریا یا زیارت یک مکان مقدس) بصورتی که مراحل درمان را نتواند درک نماید، و قادر باشد که درمان دندانپزشکی را با وجود ترس زیاد به راحتی پذیرا گردد، خاصیت واقعی هیپنوتیزم متجلی گردیده است.
در واقع کاربرد هیپنوتیزم در پزشکی و بخصوص دندانپزشکی بیشتر در حوزه آرامش بخشی، ترس زدایی و برطرف کردن برخی عادات مانند سیگار کشیدن، تهوع بی مورد، دندان قروچه کردن و … است. همچنین در مواردی خاص برای ایجاد بی دردی نیز می توان از هیپنوتیزم بهره گرفت.
در اینجا ذکر این نکته بسیار مهم است که هیپنوتیزم یک روش کاملاً علمی و مبتنی بر فیزیولوژی طبیعی مغز انسان است و نسبت دادن آن با موارد مافوق طبیعی و خرافات به هیچ عنوان جنبه واقعیت ندارد.
همچنین مواردی مانند اعتراف گرفتن یا گفتن کلماتی خارج از اراده و یا خواب مغناطیسی و بیهوشی و غیره همگی مبتنی بر خرافه و گفته های غیر عملی است که به هیچ وجه مبنایی در واقعیت ندارد.
ما هیپنوتیزم را به خدمت گرفته ایم که به کمک آن بتوانیم برای افرادی که دچار استرس و اضطراب زیادی هستند، آرامش و راحتی بیشتری را ارائه نماییم و حس خوشایندی از تجربه درمان را جایگزین ترس و فرار از مطب دندانپزشکی نماییم. برای این منظور دوره های انجام درمان تحت هیپنوتیزم را در انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران گذرانده ایم و دارای مجوز و گواهینامه رسمی از این سازمان هستیم به امید اینکه بتوانیم خدمتی متمایز را برای شما به انجام رسانیم.
توجه
برداشت واستفاده از مطالب این سایت، تنها با ذکر منبع مجاز میباشد.
بیشتر بخوانید…
لطفا ما را در اینستاگرام نیز دنبال فرمایید
کلمات کلیدی
دندانپزشک – دندانپزشکی – دندانپزشکی دیجیتال – دندانپزشکی زیبایی – دندانپزشکی ترمیمی – لمینت سرامیکی – لامینت سرامیکی – لامینت دندان – هینوتیزم – هیپنوتیزم در دندانپزشکی – کرمانشاه – کرمانشاهی – دندانپزشکان کرمانشاه – عصب کشی – اندودانتیکس – درمان ریشه دندان – پروتز ثابت – روکش دندان – ایمپلنت فوری – دکتر افشین کاوسی – دکتر هاوش غارتی – لیزر در دندانزشکی – کاربرد لیزر در دندانپزشکی – جراحی لثه با لیزر – معنای لیزر – لیزر دایود – بایولیز – دندانپزشکی مدرن – جراحی لثه – جراحی دندان عقل – دندان عقل نهفته – جرمگیری دندان – بلیچینگ – سفید کردن دندان – زیبایی دندان – طراحی لبخند – طرح لبخند – جراحی تحت هیپنوتیزم – دندانپزشکی با هیپپنوتیزم – مدیریت مطب و کلینیک – دکتر کاظم آشفته یززدی – دکتر سیدمهدی جعفری – ایمپلنت دندان – کاشت دندان – جایگزینی دندان – ایمپلنت هدایت شده – ایمپلنت دیجیتال – نیودنت – اشترومن – کیت جراحی ایمپلنت – کامپوزیت ونیر – ونیر دندان – اینلی – اونلی – اورلی – ترمیم دندان – ترمیم همرنگ دندان – ترمیم سفید رنگ دندان – ترمیم دندان با کامپوزیت – ترمیم طبیعی دندان – آمالگام – تعویض آمالگام – طاق بستان – دندانساز – دندانساز تجربی – دندانپزشک تجربی – هنر دندانپزشکی – علم و هنر دندانپزشکی – لابراتوار دندانسازی – تکنسین دندان – تکنسین دندانپزشکی – دستیار دندانپزشک-ویروس کرونا – بیماری کرونا-جهش کرونا – کرونا و دندانپزشکی- کویید ۱۹ و دندانپزشکی – کنترل عفونت در دندانپزشکی – مطب دندانپزشکی زیبا – مطب دندانپزشکی شیک – معماری مطب دندانپزشکی – پرینتر سه بعدی – روکش موقت – نایت گارد – دندان قروچه – براکسیزم – ناهنجاری فک و صورت – ارتودنسی شفاف – الاینر شفاف – ترمیم کامپوزیت خلفی – بیماریهای لثه – بیماریهای دهان- کامپوزیت دندان – دوکتور ددان – کرماشان – بیمه دندانپزشکی – دپیگمانتاسون لثه – کدکم – سینوس لیفت – پیوند استخوان – جراحی ایمپلنت – ایمپلنتولوژی – بوی بد دهان – کیست دندان – دندان درد – آموزش بهداشت دهان کودکان – بهداشت اطفال – مسواک کودکان – دندان شیری – پرینتر سه بعدی – روکش موقت – dental laminates – smile -Kermanshah – kermanshah dentist – kermanshah dentistry office -تببیض الاستنان – زراعت الاسنان فی ایران – فنیز الترکیبیات کرمانشاه – طبیب الاسنان ایرانی -زراعت الاسنان فی یوم واحد ایران – دندانپزشک خوب کرمانشاه – رزین کامپوزیت – مواد دندانپزشکی با کیفیت – طراحی لبخند دیجیتالی – اموزش اگزوکد – طراحی در اگزوکد –